به قلم احمدرضا روح اله زاد؛

یادمان افسانه هولوکاست و صندوق های ماه مارس!

اندیشکده قدس؛ بنیامین نتانیاهو همزمان با برگزاری اجلاسی که به بهانه سالگرد قربانیان ادعایی افسانه هولوکاست، در سرزمین های اشغالی برگزار می شود؛ ادعا کرده است که شمار کشورهایی که با رژیم صهیونیستی ارتباط ندارند، کمتر از انگشتان دست هستند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی این ادعا را مطرح می کند که جامعه صهیونیستی حدود یکسال است در یک بحران سیاسی فلج کننده قرار دارد و علی رغم برگزاری دو انتخابات پر هزینه، هنوز از تشکیل یک دولت ناتوان است. این درحالی است که انتخابات سوم نیز قرار است در ماه مارس (اسفند) برگزار شود. کارشناسان با توجه به نظر سنجی ها امکان موفقیت این رژیم از این بحران سیاسی را پس از انتخابات، نیز بسیار دور و سخت می دانند. شرایطی که در تاریخ هفت دهه ای این رژیم اشغالگر هرگز تجربه نشده است.

با توجه به شرایط خاصی که نتانیاهو در آن قرار دارد؛ یعنی از یک سو تشنگی قدرت و نقش آفرینی در رأس هرم قدرت اسرائیل که از شاخصه های شخصیتی وی به شمار می رود و از سوی دیگر نگرانی از پایان کار سیاسی خود با توجه به پرونده های قضایی که در دادستانی این رژیم علیه وی گشوده است، موجب شده تا وی از هر فرصتی برای ارتقاء جایگاه خود در افکار عمومی جامعه صهیونیستی استفاده کند.

دعوت از رهبران و مسئولان سیاسی کشورهای مختلف برای شرکت در مراسم سالگرد هولوکاست ادعایی در همین چارچوب صورت گرفته است و نتانیاهو با توجه به حضور شخصیت های سیاسی از حدود ۴۰ کشور جهان در فلسطین اشغالی، آن را به فرصتی طلایی برای اهداف انتخاباتی خود تبدیل کرده است.

شاید سخن نتانیاهو یک سخن واقع باشد اما این واقعیت نمی تواند موجب پنهان ماندن ماهیت اشغالگرانه رژیم صهیونیستی باشد که تاسیس و استمرارش بر توطئه و جنایت استوار گشته است. این نکته درستی است که بسیاری از کشورهایی که دولتشان اسرائیل را به رسمیت شناخته اند، انتخابی بر اساس رضایت افکار عمومی خود انجام نداده اند.

تقریبا در اکثر کشورهایی که به عنوان نقش آفرینان اصلی در ایجاد و ادامه حیات سیاسی مطرح هستند مانند انگلیس، فرانسه و امریکا نظر سنجی هایی که صورت گرفته اسرائیل به عنوان یک رژیم جنایتکار، اشغالگر و یک تهدید برای صلح جهانی از نظر افکار عمومی مطرح است.

پروسه خائنانه ای که هم اکنون در سطح کشورهای عربی به عنوان «عادی سازی» مطرح است نیز با توجه به وابستگی این رژیم ها به امریکا و غرب و ناگزیری شان از تبعیت از دستور العمل آمریکا و انگلیس و فرانسه، است و اساسا رژیم های عربی ارزشی برای افکار عمومی خود قائل نیستند و با توجه به اینکه رابطه شان با شهروندان کشور یک رابطه یک سویه و مبتنی بر توتالیتر است،

افکار عمومی را به شدت سرکوب کرده و علی رغم همه نفرتی که از اسرائیل در جوامع عربی وجود دارد، رهبران عرب بر اساس دستور العمل دونالد ترامپ که در نشست ریاض برای آنها صادر شد، وارد پروسه خیانت به آرمان بزرگ ملل مسلمان منطقه یعنی فلسطین شده اند.

رسانه های صهیونیستی از یک آماده باش صد درصدی ارتش و نیروهای امنیتی برای تامین امنیت میهمانان مراسم خبر داده اند که تنها در دو منطقه تل آویو و قدس ۱۱ هزار ارتشی مستقر شده اند که خود گویای بسیاری از حقایق است که مهم ترینش، شاید باور خود صهیونیست ها به نامشروع بودن اسرائیل است. وگرنه چه لزومی دارد که یک دولت برای میزبانی از شخصیت هایی از حدود ۴۰ کشور جهان، آماده باش صد در صد اعلام کند.

تمام ارتش را برای تامین امنیت فراخواند!؟ نتانیاهو بیش از هر کس دیگر می داند که یکی از مهمترین شروط میهمانان برای حضور در فلسطین اشغالی، در شرایط فعلی، تضمین امنیت آنها بوده است و نتانیاهو نیز که این حضور را یک فرصت بزرگ برای انتخابات پیش رو می داند؛ همه ظرفیت ارتش و سازمان های اطلاعاتی و امنیتی را با هزینه هنگفتی به صحنه آورده است و امیدوار است صندق های رأی در ماه مارس بر برتری وی تاکید داشته باشند

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

لینک کوتاه خبر:

http://qodsthink.ir/?p=10612

اخبار مرتبط:

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

  • پربازدیدترین ها
  • داغ ترین ها

پربحث ترین ها

تصویر روز:

پیشنهادی: