کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه در اجلاس مهم سال ۲۰۰۸ راهبردهای آینده رژیم صهیونیستی تعیین شد افزود: رژیم صهیونیستی پس از به چالش کشیده شدن برتری نظامی اش در جنگهای ۳۳ و ۲۲ و ۸ و ۵۱ روزه، ایده دیگری را جایگزین برتری نظامی خود کرد و نوعی معادله برای بازسازی خود تبیین کرد که آن ایده گسترش ناامنی در منطقه است چرا که امنیت رژیم صهیونیستی در گرو گسترش ناامنی در کشورهای منطقه است.
معاون سیاسی و امور بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین ضمن اشاره به اینکه در این کار هم امریکا و اکثر کشورهای استعماری اروپا به یاری رژیم صهیونیستی آمده اند و بعضی از کشورهای منطقه مانند ترکیه و عربستان و قطر و اردن و کویت و امارات متحده عربی به عنوان پیمانکار رژیم صهیونیستی عمل می کنند و مدیریت جنگ نیابتی در واقع با این دولت ها است. افزود: نیروهای تروریستی – تکفیری به عنوان نیروهای نیابتی در منطقه عمل می کنند و هدفشان هم از طریق افزایش هزینه ها تضعیف و نهایتا نابودی محور مقاومت است که به رهبری ایران توانسته است به پیروزی های بزرگی در عرصه های سیاسی و نظامی دست پیدا کند.
دکتر حسین رویوران با تاکید بر اینکه اکنون محور مقاومت قدرت های بزرگ اقتصادی و نظامی جهان را به چالش کشیده است و این قدرت ها برای محار این محور چاره ای جز لشکر کشی به منطقه پیدا نکرده اند اما این حضور نظامی بزرگترین قدرت نظامی و اقتصادی جهان را دچار بحران شدید اقتصادی کرده است اظهار داشت: بیداری اسلامی یکی دیگر از مهمترین چالشهایی بود که آمریکا با آن روبهرو شد و مقابله با بیداری یکی از اهداف بحران سوریه بوده است.
معاون سیاسی و امور بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین با اشاره به اینکه در جنگ سوریه و عراق، هدف همچنان ایران است گفت: اگر سوریه از معادله مقاومت خارج شود ارتباط ایران و عراق با لبنان و فلسطین قطع میشود. وی تصریح کرد: ایران در ابتدا فقط موضع سیاسی داشت اما پس از سه سال از جنگ دید نمیتواند در مقابل این بحران بیتفاوت باشد چرا که پس از آن نوبت حمله به حزب الله و ایران بود.