سید رضا صدرالحسینی کارشناس ارشد مسئل بین الملل پیرامون اقدام غیر قانونی پارلمان اروپا در نهادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی گفت: در واقع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بخشی از ملت ایران است و ملت ایران بزرگترین پشتوانه سپاه پاسداران محسوب می شود.
وی افزود: اگر اقدامات سپاه پاسداران را در طول ۴۰ سال گذشته مورد مطالعه قرار بدهیم، متوجه خواهیم شد که رابطه میان سپاه پاسداران و ملت ایران یک رابطه دو سویه است و ملت ایران هم، سپاه را یکی از مهمترین پشتوانه های خود قرار داده است.
کارشناس ارشد مسائل بین الملل با بیان اینکه این اقدام غیر قانونی اتحادیه اروپا در واقع یک نوع اعلان جنگ به ملت ایران است افزود: اقدام غیر حقوقی، غیر منطقی و غیر مستدل پارلمان اروپا نشان دهنده این است که اروپا با ملت ایران در ستیز و جنگ است و در واقع ملت ایران را تروریست نامیده است که البته این جسارت به ملت ها از سوی اتحادیه اروپا برای اولین بار نیست و اساسا اروپاییها در زمینه توهین به ملت ها سابقه بسیار بدی دارند .
صدر الحسینی افزود: اگر به اقدامات امپریالیستی و شرایطی که اروپایی ها برای ملتها به ویژه قاره آفریقا و آسیا به وجود آورده اند نگاهی بیاندازیم ، خواهیم دید هنوز هم این خوی خود برتر بینی، تحقیر دیگران و نژادپرستی در آنها وجود دارد. اظهارات اخیر برخی مقامات اروپایی که اعلام کردند همه دنیا یک باغچه کوچک زرد بی ارزش و اروپا جنگلی سرسبز و پر از نعمت های فراوان است، حاکی از همین خوی نژاد پرستانه آنها است.
وی با تاکید بر این نکته که مشکلات اروپایی ها در شرایط فعلی جهانی، به مرور نمایانتر و بیشتر می شود افزود: در واقع بحران ها و مشکلات واقعی اروپا هنوز نمایان نشده است و به مرور این مشکلات انسانی، اجتماعی و اقتصادی که امروز ساکنین اروپا با آن روبرو هستند نمایان تر و بیشتر خواهد شد.
وی با اشاره به رفتار دوگانه اروپایی ها در برخورد با تروریسم افزود: در واقع اگر خوی نژادپرستانه و عقده خود برتر بینی در اروپایی ها وجود نداشت آنها باید قدردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می شدند چرا که این نیروی سپاه بود که داعشی را از بین برد که تهدیدی مستقیم برای اروپا بود. در واقع این سپاه بود که اروپا را از اقدامات تروریستی و بمبگذاری های داعش در پهنه جغرافیایی خود نجات داد.
صدرالحسینی ادامه داد: خود اروپایی ها هم نمیتوانند رفتار دوگانه خود را در مقابل مفاهیم بین الملل از جمله تروریسم توجیه کنند. اروپایی ها فراموش کردند که سه سال پیش عکس فرمانده بزرگ مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را با درجه نظامی در پشت مجله مطرح نیوز ویک چاپ کردند و اعلام کردند که او فرمانده ای نظامی بود که با تروریسم به مقابله پرداخت. حالا همان اروپایی ها، سازمانی که حاج قاسم سلیمانی وابسته به آن بود را به عنوان سازمان تروریستی معرفی می کنند.
کارشناس ارشد مسائل بین الملل افزود: باید به این نکته اشاره شود که این اقدام اتحادیه اروپا، غیر الزام آور است و هر یک از کشورهای عضو این اتحادیه باید به صورت جداگانه در پارلمان یا در سیستمهای قانونگذاری کشورشان این پیشنهاد را به تصویب برسانند و به نظر بنده به جز چند کشور از جمله کشورهای تروئیکای اروپا، سایر کشورهای اروپایی این موضوع را تصویب نخواهند کرد، چرا که برخی از مقامات اروپایی اعلام کردند این موضوع را در دستور کار قرار نخواهند داد و اساسا قابلیت اجرایی شدن ندارد.
صدر الحسینی با طرح این سوال اساسی که چرا اروپایی ها در برهه کنونی یک اقدام غیر الزام آور و غیر ضروری را انجام دادند افزود: این اقدام به چند دلیل انجام شد. در ابتدا اروپایی ها با این اقدام به عوامل شکست خورده اغتشاشات اخیر، رهبران و نفوذیهای خود در ایران این پیام را ارسال کردند که همانند چند ماه گذشته که در کنارشان بودند و از اغتشاشات حمایت کردند، هنوز هم حامیشان هستند و در حقیقت تلاش کردند به کالبد بی جان فتنه در ایران تنفس مصنوعی بدهند.
وی افزود: دلیل بعدی این است که این اقدام به نوعی توجیه ادعایی بود که اروپایی ها برای اندیشمندان، صاحب نظران و اصحاب رسانه خود مبنی بر اینکه نظام سیاسی ایران با توجه به مشکلات و اغتشاشات اخیر سرنگون خواهد شد مطرح کردند. این اقدام سراسیمه برای فرار از این سوال بود که چرا نظام سیاسی ایران سقوط نکرد و چرا اروپا هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداد.
اروپایی ها به خیال خود تلاش کردند با این اقدام به عوامل خود اعلام کنند که اغتشاشات بخش ابتدایی کار بود و بخش بعدی، همین مصوبه ای است که اتحادیه اروپا آن را دنبال کرده است و در واقع این اقدامات در یک راستا و در جهت آرایش جهانی در مقابل انقلاب اسلامی ایران است.
صدر الحسینی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با هیچ مرکز نظامی، آموزشی و صنایع نظامی اروپا ارتباطی ندارد و اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اروپا سفر نمی کنند و یا در هیچ بانک اروپایی سرمایه گذاری نکردند، پس این قرار گرفتن در لیست تحریم چه سودی دارد؟ باید گفت در واقع این اقدام برای فرار از فشار افکار عمومی و رسانه های داخلی است. همچنین اروپا به دنبال تاثیر گذاری بر بازار و اقتصاد ایران از طریق عوامل نفوذی خود است تا بتواند به نوعی این فشار را بر نظام جمهوری اسلامی از طریق تکانه های اقتصادی ایجاد کند.
انتهای پیام/